'Gave musthaves gecombineerd met mooie basics voor een leuke prijs - elke week nieuwe items!'

Welkom op Myfashionboutique.nl! Mijn naam is Roxanne, ik ben 33 en woon met mijn man en 2 kids in Houten. Van beroep ben ik marketeer, maar met een ultieme passie voor mode! Als je mij als klein meisje vroeg wat ik later wilde worden, riep ik heel hard dat ik een schoenen- en kledingwinkel wilde. Een bekende meisjesdroom.. Van kleins af aan liep ik met mijn grote zus en vriendinnetjes modeshows in de trouwjurk van mijn moeder. Ik wist, later ga ik iets met kleding doen! 

Na mijn HBO opleiding Communicatie- eventmanagement belandde ik via familie op de marketingafdeling van een bouwbedrijf. Super leerzaam, maar niet helemaal wat ik wilde. Ik stroomde door naar een corporate organisatie waar ik de kans kreeg om mezelf verder te ontwikkelen. Daar werk ik nog steeds met heel veel plezier met onwijs leuke collega’s! 

Maar…… Na het lezen van het boek ‘Style your Life’ van Lonneke Nooteboom in de winter van 2020 dacht ik; Ik wil geen spijt hebben van de dingen die ik niet gedaan heb….. Ik loop al zolang rond met het idee iets voor mezelf te starten. En dat moet natuurlijk in de mode zijn! Dus heb ik de daad bij het woord gevoegd, me ingeschreven bij de KVK, zelf een webshop gebouwd en ben ik aan de slag gegaan. 

Ik ben MEGA trots op het resultaat en hoop dat jullie onwijs gaan genieten van alle mooie items! Persoonlijk contact staat voor mij voorop. Je bestelling moet een cadeautje zijn! Heb je een vraag? Laat het me weten!

Liefs -X- 

Roxanne